ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ
Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή των Καμένων Βούρλων
Μια ακόμη μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο νομό Φθιώτιδας, σε ορεινή και δύσβατη περιοχή, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Στην περιοχή πέταξε αργότερα και ελικόπτερο της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και άλλων δενδρυλλίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φυτεία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί από αστυνομικούς της Α΄ ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Λαμίας. Πρόκειται για μεγάλη φυτεία που ήταν «κρυμμένη» στο όρος Καλλίδρομο, κοντά στο χωριό Καρυά του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η φυτεία ήταν φτιαγμένη σε τρία επίπεδα με λάστιχα ποτίσματος και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται, για τη διαμονή και τη διαβίωση των καλλιεργητών.

Τα δέντρα έχουν ύψος 1-1,5 μέτρο και είναι περισσότερα από 1.000, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας «σηκώθηκε» και ελικόπτερο από την Αθήνα, που πέταξε στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και άλλων φυτειών, αφού το μέρος είναι δύσβατο και θα μπορούσε να φιλοξενεί και άλλες καμουφλαρισμένες χασισοφυτείες.

Πηγή: Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή των Καμένων Βούρλων | PoliceNET of Greece

Απάντηση: Αφήστε ΕΔΩ το σχόλιό σας, αποφεύγοντας τα υβριστικά σχόλια